2020. december 25., péntek

A porta


Rövid ismertető a

Cseresznyevirág Fogadóról







Park Minseo egy nem mindennapi lány. Nemrégiben még ő volt a világ egyik leghatalmasabb természetfeletti lénye, akinek feladata az élők és a holtak világának egyensúlyban tartása volt. Ám ezt a terhet cipelni nem volt egyszerű.

Minseo képes volt a halottakkal beszélni, de egy idő után valamiért elzárkóztak előle, és csak egy módon kerülhetett ő is a túlvilágra: ha meghal. Egy megtervezett egyezséggel megölette magát, a képességét átruházva egy közeli barátjára.

 

Most, hogy ez meg volt, és már ő is a holtak közé tartozott, nem volt más neki hátra, mint kideríteni, miért is bolydult fel a túlvilág, és miért nem tudott kapcsolatot teremteni a lelkekkel.

 

A Cseresznyevirág Fogadó egy átmeneti szálló a holtak világában. Itt megpihenhetnek a kísértetek, mielőtt tovább haladnának, vagy akinek még lerendezetlen ügye van a való világban, az itt maradhat, amíg be nem fejezi és búcsút nem int végleg életének.

Minseo megismerkedik néhány itt ragadt lélekkel, akik segítségül lesznek hosszú útja során. Ahogy jobban megismeri az itteni világot, úgy fokozatosan ráébred, hogy talán túl naiv és kalandvágyó volt.

Vajon sikerül rájönnie, miért fordultak el tőle a holtak? Sikerül ismét egyensúlyba kerülni velük és békét kötni? Vajon milyen titkokra bukkan egy-egy zárt ajtó mögött? És vajon... visszatérhet valaha az élők világába, vagy örökre itt ragadt?

 

Tarts velem, és megtudhatod! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése